Új Kaptár film a láthatáron!

Új Kaptár film a láthatáron!

810

Új Kaptár film a láthatáron!

A Sony Pictures Twitter oldala számolt be arról, hogy befejeződött A Kaptár reboot forgatása. Az új Resident Evil újrakezdi az egész franchise történetét és visszatér a gyökerekhez.

A kaptár

“Ezzel a filmmel szerettem volna visszatérni az első két eredeti játékhoz, és szerettem volna újrateremteni azt a rémisztő, zsigeri élményt, melyet akkor éreztem, mikor játszottam velük. Eközben pedig mesélhetek egy emberi történetet egy haldokló városról, ami úgy érzem, hogy a mai közönség számára igazán releváns.” – nyilatkozta a filmet rendező, Johannes Roberts korábban.

Roberts filmje egyike azon projekteknek, amik a közeljövőben fejlődnek Resident Evil témában, hiszen a Netflix is készít egy sorozatot, illetve egy Resident Evil: Infinite Darkness címre hallgató anime szériát is. A Roberts (47 méter mélyen 1+2) rendezte film főszereplője Kaya Scodelario, akit A jeges élet című Netflix sorozatból, Az útvesztő-filmekből, valamint a Préda című, Alexandre Aya rendezte horrorfilmből is ismerhetünk. A további szerepekben Hannah John Kamen, Robbie Amell, Tom Hopper, Avan Jogia, Neal McDonough, Donal Logue, Chris Rook és Lily Gao is szerepel. A Resident Evil reboot 2021-ben fog megérkezni a mozikba.

A Netflix botrányos erotikus filmje volt 2020 legnézettebb filmje hazánkban

(Via acinemániás)


Article Tags: · · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download