Film készül a The Flash-ből, amiben Ben Affleck és Michael Keaton is visszatér, mint Batman

Film készül a The Flash-ből, amiben Ben Affleck és Michael Keaton is visszatér, mint Batman

458

Film készül a The Flash-ből

A zöld íjász spinoff-sorozata Barry Allen (Grant Gustin) történetét viszi tovább a The Flash sorozatban, aki egy balesetben szerzett természetfeletti képességeinek köszönhetően a világ leggyorsabb embere lesz. Szuperhős-alteregója segítségével az igazságszolgáltatást segíti, de egyúttal megszállottan kutat anyja gyilkosa után, és megpróbálja tisztázni börtönben raboskodó édesapját is. A balesetben azonban nem csak ő kapott szuperképességeket, és az így szerzett adottságokat nem feltétlenül használja mindenki jó célokra.  A Flash – A Villám 2014-ben indult útjának és hatalmas rajongótábort tudhat maga mögött. A jelenleg is futó széria jelenleg a 6. évadnál tart.

Film készül a The Flash-ből, amiben Ben Affleck és Michael Keaton is visszatér, mint Batman

Most azonban a népszerű sorozatból egy szóló filmet terveznek készíteni. Igaz, a  DC már korábban jelezte, hogy egy önálló filmet kívánnak legyártani, ám az akkori időpont márciusra esett. Mivel a járvány miatt szinte mindent eltoltak rövidebb-hosszabb időre,  úgy tűnik a The Flash esetében pici csúszás történt csak, így végre tényleg elkezdődnek hamarosan a munkálatok. A film főszereplői Ben Affleck (Batman / Bruce Wayne), Michael Keaton (Batman / Bruce Wayne), és Ezra Miller (Barry Allen / The Flash) lesznek. A rendező Andy Muschietti (Mama, Az 1.2., Locke & Key – Kulcs a zárját) lesz.

A film producere, Barbara Muschietti úgy fogalmazott az alkotás kapcsán, hogy a The Flash-film újraindítja majd a DCEU-t úgy, hogy eltörölné az  addig történteket. Nos, nagyon kíváncsiak vagyunk a végeredményre. A Warner Bros. Leavesden Studios székhelyén, az Egyesült Királyságban kezdődnek meg a forgatások idén áprilisban. A film premierdátuma egyelőre tartja a 2022. november 4-i ütemtervet.

Szerző: MéziMcFly

10 híres film, amely teljesen eltér az eredeti tervektől


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download