Az eredeti színészpárossal jöhet a Sherlock Holmes 3!

Az eredeti színészpárossal jöhet a Sherlock Holmes 3!

4085

Jöhet a Sherlock Holmes 3!

Tíz évvel a második rész után, 2021. december 21-én mutatnák be a Sherlock Holmes 3-at, a feltételes mód viszont nem megalapozatlan. Habár a koronavírus miatt leállított forgatások legnagyobb része már újraindult az elmúlt pár hónapban, a szigorú biztonsági intézkedések betartása azonban több tekintetben is megnehezíti a produkciókat. Ebből kifolyólag könnyen lehet, hogy Sir Arthur Conan Doyle briliáns nyomozója is később térhet vissza a tervezettnél.

Robert Downey jr. és Jude Law - Sherlock Holmes (2009)

Legalábbis erre utal a Guy Ritchie helyére érkező Dexter Fletcher (Rocketman) friss nyilatkozata, aki a Celebrity Catch Up Podcast vendégeként mesélt arról, hogy hogy állnak a Sherlock Holmes-széria régóta ígérgetett folytatásával. A felvezető után valószínűleg nem lepődtök meg azon, hogy nem túl jól.

“A Sherlocknak folyamatosan megvannak a maga gondjai. Most gyakorlatilag parkolópályára került a projekt, egészen addig, ameddig át nem látjuk, hogy hol tart a világ és mik fognak történni a közeljövőben. Elvégre manapság olyan dilemmákkal kell szembenézni, mint hogy hogyan tudsz biztonságosan összeterelni egy csapat embert alkotni valamit, és aztán hogyan utaztatod őket össze-vissza a világban? Na és mi a helyzet a romantikus jelenetekkel? Elég bonyolult helyzet.”

Bár azt egyetlen szóval sem említette a rendező, hogy el kellene halasztani az idénre tervezett bemutatót, de a fentebb elmondottak alapján csodálkoznánk rajta, ha ebből lenne valami 2021-ben. Mindenesetre nem csak, hogy lesz valamikor harmadik rész, de a címszereplőt megformáló Robert Downey Jr. ennél is nagyobb terveket dédelget.

Vasember – Avagy ki Robert Downey Jr.

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download