Jöhet az új Ál/Arc film, méghozzá Ryan Reynolds és Hugh Jackman főszereplésével

Ryan Reynolds és Hugh Jackman közös filmmel jelentkezik!

1338

Ryan Reynolds és Hugh Jackman közös filmmel jelentkezik!

Az Ál/Arc című ikonikus film úgy tűnik, hogy megújult formában tér vissza a nagyvászonra. A nagysikerű akció-thriller arcot cserélő főszerepeivel kapcsolatban pedig Hugh Jackman és Ryan Reynolds neve merült fel több filmes fórumon is az elmúlt időszakban.

Jöhet az új Ál/Arc film, méghozzá Ryan Reynolds és Hugh Jackman főszereplésével

Az Ál/Arc a kritikusoknál és a kasszáknál egyaránt 1997 egyik legnépszerűbb akció-thrillere volt. A film meghökkentő története során a John Travolta által alakított Sean Archer FBI ügynök, egy akció keretein belül, szó szerint ellopja a hírhedt terrorista, a Nicholas Cage által megformált Castor Troy arcát, amíg az kómában fekszik. Troy pedig válaszul ellopja az övét.

A látványos akciójeleneteket felvonultató hajsza újragondolt változatban ismét szerepelne a hírhedt arccsere momentum, azonban a reboot fogalma napjainkban átalakulóban van, így az alkotóknak majd valószínűleg lehetősége nyílik tágabb keretek között továbbgondolni az eredeti alapot.

A főszerepekkel kapcsolatban pedig már el is kezdődött a találgatás. A CinemaBlend magazin szerint egy Hugh Jackman és Ryan Reynolds páros jelenleg a legesélyesebb az új változat főszerepeire. A lehetőséggel kapcsolatban Jackman alapvetően pozitívan reagált, ám megjegyezte, hogy a forgatás ideje alatt nem szeretne Reynolds közelében tartózkodni. Mindez a két színész hosszú múltra visszatekintő, sokak által követett nyilvános médiapárbajának egy újabb fejezetét jelenti. Reynolds azóta valószínűleg a visszavágást tervezi, nem az első alkalommal.

“Még a Farkas forgatásán találkoztam vele, és úgy éreztem muszáj belekötnöm, hiszen nagyon jó barátok voltunk Scarlettel, akivel akkor nemrég házasodtak össze.” — mesélt Jackman  kapcsolatuk kezdeteiről korábban a The Daily Beastnek.

Az Ál/Arc rebootját egyébként már régóta tervezi a Paramount Pictures, de a koronavírus utáni újrarendeződés során a nagyobb volumenű tervekkel kapcsolatos változások egyáltalán nem meglepőek.

15 híresség, akik tragikus hirtelenséggel haltak meg

(via Filmtekercs)


Article Tags: · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download