Brad Pitt és Margot Robbie újra közös filmmel jelentkezik

Brad Pitt és Margot Robbie újra közös filmmel jelentkezik

395

Brad Pitt és Margot Robbie újra közös filmmel jelentkezik

Brad Pitt és Margot Robbie újabb közös filmmel készülnek. Sajnos az már biztos, hogy a premierre várnunk kell, ugyanis jócskán eltolódott a film bemutatója, így csak 2022-ben láthatjuk az alkotást. Damien Chazelle, Oscar-díjas rendező, aki többek között a Whiplash, a Kaliforniai álom és Az első ember című filmeket készítette, tavaly elmondta, hogy legújabb filmjén dolgozik. Ennek  forgatókönyvét is maga írja, amiben Brad Pitt és Margot Robbie lesznek a főszereplők.

Brad Pitt és Margot Robbie újra közös filmmel jelentkezik

A sztárpáros ezúttal az 1920-as évek némafilmsztárjaiként térnek vissza a mozivászonra. Nagyon jól dolgoznak együtt, és nem ez lesz az első közös filmjük, hiszen már láthattuk őket együtt a 2019-es Volt egyszer egy Hollywoodban. További főszereplők: Tobey Maguire (Pókember, Trópusi vihar) és Li Jun Li (Rejtjelek, Az ördögűző).

A film a Babylon címet kapta, amiről annyit lehet tudni, hogy egy különleges időszakba repít el minket: abba, amikor a filmipar némafilmről hangosfilmre váltott, és várhatóan ugyanúgy keveredni fognak benne a valós és kitalált események, illetve karakterek. Margot Robbie egy Clara Bow nevű színésznőt alakít majd, aki a némafilmes korszak egyik első sztárja volt. Brad Pitt pedig egy kitalált személyt fog játszani. A film eredetileg 2021-ben került volna bemutatásra, ám a legújabb hírek szerint a Paramount Pictures eltolta a premiert 2022. december 25-ig. Ekkor is csak limitált megjelenésben lesz látható a film, és csak 2023. január 6-án vetítik majd világszerte.

Szerző: MéziMcFly

20 kaszkadőr-színész duó, akik fantasztikusak voltak kedvenc filmjeinkben


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download