Egy hajszálon múlott, hogy nem Dwayne Johnson lett Willy Wonka

Dwayne Johnson visszautasította az elmúlt évek egyik legikonikusabb filmszerepét

1587

Dwayne Johnson visszautasította az elmúlt évek egyik legikonikusabb filmszerepét

Azt ma már mindenki teljesen természetesnek veszi, hogy Willy Wonka karakterét az internetszerte jól ismert mémeket leszámítva Johnny Depphez kösse. Hiszen rá osztotta Tim Burton az ikonikus szerepet, ő pedig nem is okozott csalódást. Hozta a tőle megszokott piszok magas szintet a furcsaságok megformálásában is. Igen ám, csakhogy nemrégiben kiderült, hogy a szürreális ábrázolásmódjáról ismert rendezőlegenda akkoriban valaki másban is gondolkozott Willy Wonka szerepére. És ez a valaki talán még sokkal szürreálisabb lett volna a filmben, mint Depp. Ő nem más, mint a ma már az egyik legkeresettebb színésznek számító Dwayne Johnson.

A Netflix lecsapott Dwayne Johnson szuperhősfilmjére!

A tar izomkolosszus egy interjúban mesélt arról, hogy megnézték az 1971-es eredeti filmet a gyerekeivel, akik minden percét imádták. Így most azt a feladatot kapta tőlük, hogy építsen egy szobát csurig mindenféle csokival és cukorkával. Johnson azt is elárulta, hogy annak idején Tim Burton elgondolkozott rajta, hogy neki kellene eljátszani Willy Wonka szerepét. Persze Dwayne Johnson is úgy van vele, hogy valószínűleg ez csak egy futó gondolat lehetett a rendező részéről, hiszen ő akkoriban még épp csak próbálgatta a szárnyait Hollywoodban.

Így nem is lepődött meg, hogy végül nem ő kapta a szerepet, hanem az akkor épp fénykorát élő Johnny Depp. És természetesen semmilyen rossz érzés nincs benne emiatt, hiszen már azt is hatalmas megtiszteltetésként élte meg, hogy egyáltalán felmerült a neve. Még ha csak néhány másodperc erejéig is.

10 Dwayne Johnson film, amit kár lenne kihagyni

(via Mafab.hu)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download