Dwayne Johnson 1 millió dollárért népszerűsíti magát az interneten

Dwayne Johnson a filmtörténet legtöbbet kereső sztárja

4043

Dwayne Johnson a filmtörténet legtöbbet kereső sztárja

A ma már legendás történet szerint egy srác 7 dollárral a zsebében érkezett Tampába, miután kizárták a kanadai futball-ligából. Ez 1995-ben történt, és az elmúlt 25 évben akkorát fordult a világ, hogy az akkori csóró gyerek ma a filmtörténet legtöbbet kereső sztárja. A Forbes az elmúlt 22 évben kíséri figyelemmel a filmsztárok gázsijának növekedését, és 2020-ban Dwayne Johnson zsebelte be a legjobban kereső filmsztár megtisztelő címét. Csoda, hogy abban a zsebben egyáltalán elfér még bármi más azon a közel 100 millió dolláron kívül, ami a tavalyi évben vándorolt Johnsonhoz.

Jelenleg Dwayne „A Szikla” Johnson a világ legjobban fizetett színésze, köszönhetően elsősorban a Black Adam és a Red Notice című filmekért kapott gázsijának. The Rock 87,5 millió dollárt, tehát nagyjából 25 milliárd forintot keresett 2020-ban. Johnson a kemény munkának, a kitartásnak és a hozzáállásának tulajdonítja anyagi sikereit, és mind mondta, keményen megdolgozott ezekért az eredményekért. Filozófiája semmit sem változott az elmúlt években, és most is ugyanaz a fontos neki, mint akkor, amikor rongyos 40 dolcsikért birkózott bolhapiacokon: a közönség az első, és ebből nem enged. Neki az a fontos, hogy a néző, és az, aki megtiszteli őt a figyelmével elégedetten távozzon. És el kell ismerni, hogy Johnson az esetek túlnyomó részében tudja hozni azt, amiért a közönség hajlandó őt megnézni. Bár a filmjei nem mindig aratnak osztatlan kritikai sikert a pénztáraknál mindig szépen teljesítenek.

Persze a színész nem csak egy lábon áll: masszív szociális média-birodalma 108 millió követőt számol az Instagramon, 13 milliót a Twitteren és 58-at a Facebookon. Johnson prímán és aktívan használja ezeket az oldalakat filmjei hirdetésére, de már nem csak felebaráti szeretetből – ennek ugyanúgy elkéri az árát. Mint mondta, sok energiájába telt ezt a követőbázist felépíteni, amelyben a világ minden pontjáról vannak emberek – és ő igenis értékes tartalmat közvetít, tehát ennek is megvan az ára. Persze hatalmas vagyona és ismertsége mellett arra is gondosan figyel, hogy emberséges és segítőkész maradjon – hiszen ha valaki tudja, milyen a legmélyebbről jönni, akkor az ő.

Megvan, hogy ki lesz a Halálos iramban spin-off főgonosza!

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download