10 fergeteges vígjáték Leslie Nielsen főszereplésével, amit látni kell

Nem vicc, Liam Neeson főszereplésével jöhet egy új Csupasz pisztoly film!

638

Nem vicc, Liam Neeson főszereplésével jöhet egy új Csupasz pisztoly film!

Nehéz elhinni, de a legendás Leslie Nielsen közel 10 éve már nincs közöttünk. A színészt a legtöbben valószínűleg a Csupasz pisztoly Frank Drebinjeként ismerik, aki talán még vissza is térhet egy új történetben. Ezzel kapcsolatban nem más, mint Liam Neeson beszélt a People magazinnak adott interjú során. A színész nemrégiben azt is elárulta, hogy a jövőben várhatóan nem vállal több szerepet akciófilmekben, így karrierje akár egy teljesen új irányt válthat.

Dermesztő Hajsza (2019) - Filmkritika

Neeson az interjúban szintén elmondta, hogy a közelmúltban Seth MacFarlane-nel és Paramount stúdióval folytatott tárgyalásokat, mindez pedig már csak annak fényében is találgatásra adhat okot, hogy MacFarlane elmondása alapján tervei között szerepel egy “Csupasz pisztoly-szerű” film elkészítése.

A páros számára nem lenne újdonság a közös munka, hiszen korábban olyan produkciókon dolgoztak együtt, mint a Hogyan rohanj a veszTEDbe, a Ted 2, a Family Guy és az Orville című sorozat. A Csupasz pisztoly reboot kapcsán egyébként korábban már Ed Helms, a Másnaposok sztárjának neve is felmerült, a projektet azonban a mai napig nem került megvalósításra.

10 filmes jelmez, ami arra késztetett minket, hogy újra megnézzük a filmet

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download