Jön Az utolsó boszorkányvadász 2!

Vin Diesel főszereplésével jöhet Az utolsó boszorkányvadász 2!

3272

Jöhet Az utolsó boszorkányvadász 2!

Vin Diesel igazán mozgalmas időszakot tudhat maga mögött. Néhány hónapja debütált a Bloodshot, idén májusban pedig a Halálos iramban 9 is végre a mozikba került volna, ha nincs a világjárvány, és nagyon úgy tűnik, hogy a színész egyáltalán nem készül vakációzni.

12 filmsztár, aki a való életben is mentett már életet

Bár a 2015-ben mozikba került Utolsó boszorkányvadász igencsak felemás rajongói és kritikusi fogadtatásban részesült, ráadásul a bevételi számok sem igazán hozták azt, amit a készítők elvártak volna, ennek ellenére a Lionsgate-nél mindig is tervben volt egy esetleges folytatás legyártása, még ha a projektet egy időre jegelni is kellett. Diesel a Collider magazinnak adott interjúban azonban elárulta, hogy a stúdiónál nagyon is tervben vannak a folytatás előkészületei.

“A Lionsgate-nél előálltak azzal, hogy már keresik a folytatás íróját. Szóval, nagyon úgy tűnik, hogy összeállnak a dolgok Az utolsó boszorkányvadász 2-höz” – jegyezte meg a színész, majd hozzátette, mennyire lenyűgözi időnként, ha egy kevésbé sikeres filmje kapcsán a rajongók mégis érdeklődnek egy folytatás iránt.

Bár egyelőre nem ismert Az utolsó boszorkányvadász 2 szinopszisa, sem pedig a hivatalos premierdátuma, az előkészületek javában zajlanak már, így várhatóan a közeljövőben egyre gyakrabban hallhatunk majd a film munkálatairól.

Vin Diesel 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download