Sylvester Stallone főszereplésével jöhet a Kobra 2!

Jöhet egy új Kobra film, ráadásul Sylvester Stallone-val?

5116

Jöhet egy új Kobra film, ráadásul Sylvester Stallone-val?

Sylvester Stallone tovább kutakodik régi szerepei között és már meg is van, hogy melyik filmeket szeretné újra feléleszteni az akciósztár. Először a ’86-os Kobra kerül célkeresztbe, amelynek máris meglehet a rendezője.

Kobra (1986, Cobra)

“Most Robert Rodriguezzel tárgyalunk a Kobráról, ami nagyon úgy fest, hogy össze is fog jönni. Gyakorlatilag már az ő dédelgetett gyermekévé vált.” – nyilatkozta Stallone.

Nem biztos még, hogy a nagyvásznon láthatjuk viszont ezt a keményvágású zsarut, ugyanis a színész elmondása szerint sorozatként is remekül működne a sztori. Annyi szent, hogy Rodrigueznek nem okozna gondot a TV-s platform, hiszen próbálkozott már ilyesmivel az Alkonyattól pirkadatig esetében is.

Egy másik szerep, amibe Sly szívesen visszatérne az Raymond Tango hadnagyé, viszont ehhez még valakit meg kell győznie. Ez a személy természetesen nem más, mint Kurt Russell, aki Gabriel Casht alakította a filmben. Noha megjelenésekor nem számított különösebben nagy durranásnak a Tango és Cash, utólag nagy népszerűségre sikerült szert tennie, ami arra ösztönzi Stallonét, hogy megcsinálja a folytatást.

30 kihagyhatatlan film a II. világháborúról

(Forrás: Puliwood.hu)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download