A 10 legszebb romantikus film, amit mindenképpen látnod kell

4 nem szokványos film, amit egy Nőnek látnia kell

4477

4 nem szokványos film, amit egy Nőnek látnia kell

Nos, minden ilyen cikk általában azokról a filmekről szól, amik jól tükrözik az egyedül álló, kapcsolatban élő vagy éppen anyák életét. Mi most nem a Büszkeség és balítélet, Bridget Jones féle filmeket fogjuk neked ajánlani, hiszen azokat úgy is láttad már, hanem új távlatokat nyitunk a nőcis filmek terén…

1) Anyád napja (2005)

Jane Foda, Jennifer Lopez szenzációs alakítása jellegzetesen kiparodizálja a meny-anyós kapcsolatot. Nekünk nagyon tetszett a film mely bemutatja, hogyan talál egymásra két szerető szív és ebbe a kialakult kapcsolatba hogyan fér el egy anyós, aki mindent elkövet, hogy ne legyen békessége az ifjú párnak.

Anyád napja (Monster-in-Law, 2005)

2) Római vakáció (1953)

Evezzünk kicsit messzebb a filmtörténetben és vegyük elő a fekete fehér örök klasszikust, a Római vakációt. Audrey Hepburn megformálja a gyermeki, ártatlan, eszményi nőt, akit az örök kíváncsiság hajt a szerelmese, Gregory Peck karjai közé. Egy pohár vörösbort, és egy nagydoboz bonbont ajánlunk mellé.

Római vakáció (Roman Holiday, 1953)

3) Fogadom (2012)

Ezt a filmet én mindig a szerelmünk lapjai mellé társítom kötelező filmnek. Ugyan úgy rabul ejtő ennek a fiatal házaspárnak az élete, mint az előbb említett filmben. Ráadásul, viszont láthatjuk Rachel McAdams-t is. Férj szerepében Channing Tatum szerepel. A történet egy szörnyű tragédia köré épül mely egy megtörtént esetet dolgoz fel. Valószínű sok zsepire lesz szükséged!

Channing Tatum - Fogadom /Vow, 2012/

4) Sok hűhó semmiért (1993)

Vannak olyan napok, amikor a Nő költészetre, virágokra, gyönyörű ruhákra, kastélyba vágyik. Ez a film pont ilyen időkre való. Nem tudunk attól a ténytől sem eltekinteni, hogy Shakespeare egyik kedvelt komédiája adja a történet alapját. Valójában ez még vonzóbbá teszi a művet. Szavalnak, táncolnak, romantikáznak olyan színészek, mint Emma Thompson és Denzel Washington.

Sok hűhó semmiért (1993)

Nézd meg őket! Kíváncsiak vagyunk, Neked mik azok a nem hétköznapi romantikus filmek amiket szeretsz. Írjatok kommentben, bővítsük együtt a listát!

/bluegirl/

15 ritka fotó, a hírességek életét egy teljesen új szemszögből mutatja be


Article Tags: · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download