Michael B. Jordan lehet az új Superman

Michael B. Jordan lesz az új Superman?

2603

Michael B. Jordan lesz az új Superman?

Henry Cavill, aki már három DC-filmben is alakította a vörös köpenyes hőst, nem mondott le a szerepről, szerinte továbbra is ő alakítja Supermant. Ebben reménykedik minden rajongó, amióta Ben Affleck végleg szögre akasztotta a denevérjelmezt. Eddig nagyon úgy tűnt, hogy valóban van rá esély, hogy Cavill még visszatér Clark Kentként.

Michael B. Jordan érdekességek

Ha hihetünk a Variety információinak, akkor a Warner már egyáltalán nem tervez Cavill-lel, mi több: a DC már kinézett egy másik színészt Superman szerepére. Michael B. Jordantől nem áll távol a képregényfilmek világa, hiszen a 2015-ös A Fantasztikus Négyes rebootban ő alakította Fáklyát, a Marvel háromszoros Oscar-díjas Fekete Párducában pedig ő játszotta Erik Killmongert.

A hír abból a szempontból nem friss, hogy már korábban is lehetett arról hallani, hogy Jordan lehet az első afroamerikai Superman, de akkor még arról volt szó, hogy az a történet egy másik kryptoni hősről szólna. Az új információk mellett viszont még mindig érdemes pletykaként kezelni a dolgot, hiszen egy fekete Superman pont olyan kiakasztó lenne, mint egy női Batman. Bár állítólag az első tárgyalás már megvolt a stúdió és a színész között, a kész produkció 2023-nál hamarabb nem várható, hiszen egyelőre se forgatókönyve, se rendezője nincs a projektnek.

10 dolog, amit nem gondoltál volna Michael B. Jordanről

(Forrás: promotions.hu)


Article Tags: · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download