Jöhet a Másnaposok 4, ráadásul az eredeti brigáddal?

Jöhet a Másnaposok 4, ráadásul az eredeti brigáddal?

915

Jöhet a Másnaposok 4, ráadásul az eredeti brigáddal?

2009-ben hatalmasat robbant a Másnaposok, ami tömegekkel szerettette meg a filmre jellemző örült humort és a főszereplőtriót, akik ezek után még két filmet összehoztak ugyanabban a témában: felébrednek egy hatalmas parti után másnap reggel, de semmire nem emlékeznek azokból az őrült dolgokból, amit az éjjel műveltek. Nincs is más dolguk, mit utánajárni, mi történt.

Másnaposok

Az első rész bombasztikus sikere után a két folytatás is rengeteg pénzt hozott a stúdiónak, de a növekvő költségekkel párhuzamosan csökkentek a bevételek, és emellett a kritikusok is egyre kevésbé voltak oda a három másnapos fickó kalandjaiért. Az egyik főszereplő, Ed Helms a Cinepop interjújában úgy nyilatkozott, hogy biztos nem lesz Másnaposok negyedik rész. Amikor az interjúvoló a részletekre kérdezett rá, Helms csak annyit mondott: “A negyedik film elkészülésének az esélye a nullával egyenlő.

Mi azért bízunk benne, hogy meggyőzik a szereplőket, hogy még egy utolsó részre összeálljanak. Ti hogy vagytok vele? Örülnétek egy negyedik résznek?

Óriási fordulat: Johnny Depp mégis visszatérhet, mint Jack Sparrow!

(Via Puliwood)


Article Tags: ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download