Chuck Norris durván beleállt az abortusz elleni vitába

Chuck Norris durván beleállt az abortusz elleni vitába

1601

Chuck Norris durván beleállt az abortusz elleni vitába

Vajon az emberek többre becsülik az életet a bambusz szívószálaknál?” – ezt a kérdést tette fel a világhírű keresztény színész, Chuck Norris, miután egy új kutatás kimutatta, hogy az embereknek csak a 26%-a tartja teljes mértékben rossz dolognak az abortuszt. Norris a WND.com hírportáljára írt egy cikket, amelyben az Angus Reid Institute új kutatásának eredményére reflektált.

"Minden reggel olvasom a Bibliát" - Chuck Norris

A statisztikák szerint több ember tartja erkölcsileg helytelennek azt, hogy ha a Netflix fiókjukért nem fizetnek (46%), mint az eutanáziát (26%), vagy az abortuszt (20%). Norris rámutatott arra, hogy 51% szerint volt teljes mértékben helytelen a műanyag szívószálak használata.

Tehát van olyan, aki eutanáziával véget vetett rokona életének, vagy elvetette a gyermekét, de úgy érzi, hogy jó ember, mert bambuszból és nem műanyagból készült szívószálat használ. Lemaradtam valamiről? Komolyan egy bambusz szívószál többet ér egy ember életénél?

– tette fel a kérdést felháborodva cikkében Norris. Kijelentette, hogy az embereknek nem csak az anyagi dolgokkal kellene foglalkozni, hanem Amerika jövőjével és azzal, hogy az miattunk hogyan fog kinézni.

A szaporodás számít, a babák jogai számítanak. Ebbe beletartozik az ő elvehetetlen joguk, amelyet maga a Teremtő adott nekik – ez pedig az élethez, a szabadsághoz és a boldogsághoz való joguk.

– mondta Norris, aki kijelentette, imádkozik Joe Biden új amerikai elnökért, hogy minderre emlékezzen, amikor új rendeleteket hoz meg.

“A 139. Zsoltárban is hangoztatja a Biblia az emberi élet értékét. “Bizony te alkottad veséimet, te takargattál engem anyám méhében. Magasztallak, hogy csodálatosan megkülönböztettél. Csodálatosak a te cselekedeteid! és jól tudja ezt az én lelkem. Nem volt elrejtve előtted az én csontom, mikor titokban formáltattam és idomíttattam, mintegy a föld mélyében. Látták szemeid az én alaktalan testemet, és könyvedben ezek mind be voltak írva: a napok is, amelyeken formáltatni fognak; holott egy sem volt még meg közülük.”

– idézte a zsoltárt a színész.

A 20 legjobb Chuck Norris beszólás, ami bearanyozza a napod

(Via Hit Rádió)


Article Tags: ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download