Brad Pitt és Sandra Bullock közös filmmel jelentkezik!

Brad Pitt és Sandra Bullock közös filmmel jelentkezik!

725

Brad Pitt és Sandra Bullock közös filmmel jelentkezik!

Jelen állás szerint idén nem szenvedünk majd hiányt olyan filmekben, amire már csak a stáblista alapján is jegyet váltanánk: a Netflixre érkező Red Notice-ra Dwayne Johnson, Gal Gadot és Ryan Reynolds, a Don’t Look Upra pedig Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence és Timothée Chalamet írt alá. Az egyelőre bemutatódátum nélküli Bullet Train viszont mindkettőt megszorongathatja, hiszen Brad Pitt mellett feltűnik majd benne Lady Gaga, Zazie Beetz, Aaron Taylor-Johnson és Sandra Bullock is. Erre mondják azt, hogy több mint ígéretes stáblista, főleg hogy a blockbuster rendezői székében a Deadpool 2, a Halálos iramban: Hobbs & Shaw és az Atomszőke direktora, David Leitch ül.

Brad Pitt és Sandra Bullock közös filmmel jelentkezik!

A Kotaro Isaka Mariabeetle című könyvére alapuló film elvileg “egy csapat or- és bérgyilkosról szól, akik különböző okokból, de ugyanazon a tokiói gyorsvonaton találják magukat.” A forgatókönyvért Zak Olkewicz felel majd, akinek nem ez lesz az egyetlen regényadaptációja: elvileg ő felel majd az R. L. Stine-féle Fear Street-könyvsorozatra alapuló trilógia második részéért is, legalábbis ami a szkriptet illeti.

Bár több iparági forrás is úgy tudja, hogy a forgatások már tavaly november óta zajlanak, egyelőre nagy a csend a projekt körül – a forgalmazó Sony Pictures még nem közölt pontos premierdátumot vagy hivatalos szinopszist. Mindenesetre abból kiindulva, hogy több, a 2021-es év elejére időzített blockbuster bemutatóját is elhalasztották a koronavírus-járvány miatt, nem valószínű, hogy az őszi-téli időszak előtt jegyet válthatunk majd rá.

15 film, ami hazavágta a főszereplők karrierjét

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download