Sonic, a sündisznó - új, magyar nyelvű előzetes

Most már biztos: jön a Sonic, a sündisznó folytatása!

1149

Most már biztos: jön a Sonic, a sündisznó folytatása!

Sonic nevéhez és hivatásához híven megfelelően gyors volt ahhoz, hogy még pont a koronavírus-járvány előtt sprinteljen be a mozikba, és hatalmas sikert arasson. Mi következik a Sonic, a sündisznó bombasikeréből? Naná, hogy a 2. rész! Ennek pedig egy rövid videó formájában derült ki a hivatalos eredeti címe és megjelenési dátuma.

A hivatalos cím pedig Sonic the Hedgehog 2. Ez magyar változatban minden bizonnyal a Sonic, a sündisznó 2. lesz. A tervezett bemutatódátum pedig 2022. április 8., nálunk valószínűleg április 7-re lövik be a filmet. A címben az a két farok amúgy ugye tudjuk, kire utal? Igen, Tailsre, aki az első rész utolsó utáni pillanataiban bukkant fel, és növesztett két farkat, hogy azzal repüljön tova. Ő egy kitsune, azaz róka, aki a játékokban, animációs filmekben és képregényekben Sonic csatlósa, legjobb barátja. Az lenne a meglepetés, ha a Sonic, a sündisznó 2-ben nem játszana Tails is fontos szerepet a főhős mellett.

A Sonic, a sündisznó folytatása tehát jövőre érkezik, és a forgatása is hamarosan megkezdődik. A második filmet ugyanúgy Jeff Fowler rendezi, mint az első részt, a forgatókönyvet ismét Pat Casey és Josh Miller jegyzik, valamint Ben Schwartz is visszatér a főhős szinkronhangjaként. A Sonic, a sündisznó 2. mellett pedig készül egy animációs sorozat is a Netflix számára.

16 filmes remekmű, amelyeket jobb lett volna feldolgozatlanul hagyni

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download