Hobbs és Shaw (Hobbs & Shaw, 2019) - Előzetes

Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével jöhet a Hobbs és Shaw 2!

6179

Jöhet a Hobbs és Shaw 2!

Bár jelenleg parkolópályán pihen az egész világ, beleértve a filmipart is, azért a háttérben tovább folyik a munka, ahol csak lehet. Így folyhatnak az előkészületek Dwayne Johnson és Jason Statham új akciója, a Halálos iramban: Hobbs és Shaw 2-höz is.

Egyelőre – részben a koronavírus miatt – alig-alig tudni valamit a projektről, viszont Dwayne Johnson a minap felvett videójában elárult néhány érdekességet. Az egyik legfontosabb, hogy Chris Morgan visszatér. Bár lehet, hogy az ő neve keveseknek cseng ismerősen, pedig lényegében neki köszönhetjük szinte a teljes Halálos iramban franchise történetét. Ő volt ugyanis a forgatókönyvíró a harmadik résztől egészen a nyolcadikig, ám a szintén készülő Halálos iramban 9 szkriptjét már más írja (állítólag Vin Diesel miatt). Természetesen ő írta a Halálos iramban: Hobbs és Shaw forgatókönyvét is és a jelek szerint visszatér a folytatásra is.

Dwayne Johnson egyelőre nem említett további neveket, viszont elejtett egy érdekes megjegyzést. Abban eddig is biztosak lehettünk, hogy egy rakás új szereplő debütál majd a filmben, ám a színész elmondása szerint nem csak új rosszfiúkra kell számítanunk, akiknek majd jól szétrúgja a zrityóját, mivel szerinte az már túl unalmas lenne. Nem, ehelyett egy pár olyan szereplő felbukkanására készülhetünk, akik másképp kavarják fel az állóvizet: antihősök és hősök, akiket szerinte egyenesen imádni fogunk.

A legnagyobb filmes bukták a filmtörténetben

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download