10 híres ikerpár, akikről ma szinte alig tudunk valamit

10 híres ikerpár, akikről ma szinte alig tudunk valamit

7990

4. Rami és Sami Malek

Híres filmes ikerpárok

Rami Malek neve ismerősen csenget, hiszen ő játszott a híres énekest Fredie Mercury-t a Bohém rapszódiában. A színész teljesítményét Oscar-díjjal jutalmazták. Kevesen tudják azonban róla, de van egy egypetéjű ikertestvére. Testvére, Sami viszont utálja a reflektorfényt, rendkívül lámpalázas, olyannyira, hogy diplomavédését is testvére,Rami tette meg helyette.

5. David és Peter Paul

Híres filmes ikerpárok

Az amerikai ikerpár kezdetben csak gyúrni járt le a terembe, oda ahova Schwarzenegger is járt. Ők a különleges öltözködésükkel, és eléggé kigyúrt testükkel hívták fel magukra a figyelmet. Színészi pályájuk nem éppen mondható sikeresnek, pár film után,- amit szinte az alkatukra és ugyanarra a sémára szabtak-, abbahagyták a szereplést. Leghíresebb filmjük Barbár testvérek voltak.

6. Tia és Tamera Mowry

Híres filmes ikerpárok

A 90-es évek közepén a Sisters, Sisters című vígjátéksorozattal szereztek maguknak hírnevet, ezt követően pedig számtalan sorozatban és filmben játszottak, bár leginkább mellékszerepekben. Most is színészkednek, de időközben mindketten megházasodtak, és két-két gyermekük született.


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download