10 híres ikerpár, akikről ma szinte alig tudunk valamit

10 híres ikerpár, akikről ma szinte alig tudunk valamit

7988

9. Max és Charlie-Carver

Híres filmes ikerpárok

Ugyan Max és Charlie ikrek, mégsem egy napon születtek: Charlie 1988 júliusának utolsó napján, míg Max 1988 augusztusának első napján sírt fel először. Színészi karrierjük a Született feleségek sorozatban kezdődött – ők alakították a 18 éves Scavo ikreket, miután a történet öt évet ugrott előre. Még jelenleg is a sorozatban játszanak, ám kérdés, kapnak-e utána bármilyen filmes ajánlatot: eddig ugyanis csak Max kapott más produkciókba felkéréseket: 2009-ben egy, 2010-ben pedig két filmben is megmutathatta tehetségét a sorozat mellett.

10. Kinsman ikrek

Híres filmes ikerpárok

A Született feleségek című sorozat hozta meg a hírnevet számukra is! Ők alakították 4 évadon át a Scavo ikreket, majd Carverék váltották őket. A kicsik első szerepe a Tucatjával olcsóbb című filmben volt, közben beválogatták őket a Született feleségek című, világsikerű sorozatba! Jelenleg nem dolgoznak a színészszakmában, azonban a díjátadókon olykor még mindig feltűnnek.

+1. Spanic ikrek

Híres filmes ikerpárok

Gabriella Spanicot mindenki ismeri, hiszen már számtalan sorozatban mutatta meg, mennyire tehetséges színésznő. Ám azt jóformán csak a rajongói tudják, hogy van egy ikertestvére is. Gabriella és Daniella 1973. december tizedikén születtek. Mindketten színésznők, ám Gaby jóval sikeresebb, mint Daniella, de emiatt nincs köztük rivalizálás, nagyon jó testvérek. Két évvel ezelőtt kiderült, hogy Gabyt saját személyi asszisztense mérgezte, aki korábban Daniellának is dolgozott, valamint Gaby nemrég Magyarországra is ellátogatott.

Chris Pratt meleg lesz A galaxis őrzői 3-ban?

(Forrás: erdekescikkek.com és joy.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download