"Egy nemzet, Isten alatt, oszthatatlan" - Chris Pratt producercéget indít

Chris Pratt meleg lesz A galaxis őrzői 3-ban?

2498

Chris Pratt meleg lesz A galaxis őrzői 3-ban?

Egy új képregényből derült ki, hogy a Galaxis őrzőiben megjelenő karakter Peter Quill, akit Chris Pratt nyíltan keresztény színész játszik, egy biszexuális poliámor, azaz többszerelmű. Ráadásul a képregényben nem egy “egyszerű coming out-ról” van szó, hanem egy durva, pornografikus jelenettel jelentették be mindezt. A szexuális jelenet helyszíne a képregény szerint egy ősi templom, ahol a főhősnek újjá kell születnie a poliámor személyisége számára. A képregény oldalának címe pedig „A halál és az újjászületés háza”.

Biszexuális poliámor lett a Galaxis Őrzői főszereplője

Chris Pratt, színész, aki a nagy sikerű Galaxis Őrzői c. MARVEL filmben alakítja ezt a karaktert régóta keresztény, és nyíltan felvállalta, hogy rendszeresen jár gyülekezetbe feleségével, Katharine Schwarzeneggerrel, akivel nem rég született meg első kislányuk. A színész többször a Bibliát idézi díjátadókon és rengeteg támadást kapott már azért, mert pár éve komolyabban veszi a hitéletét és konzervatívabban gondolkodik, sőt Trumpra szavazott.

Az Instagramon, amikor megjelent a hír nagyon sokan örültek, hogy ezzel a keresztény színész végre rá lesz kényszerítve egy liberális szerepre a filmekben is, ha az adaptálja a képregény történeteit. Azonban rengetegen a védelmére is keltek a férfinek, mondván, hogy Hollywood rendkívül keresztényellenes és teljesen egyértelmű, hogy Prattet hite miatt folyamatosan piszkálja a szórakoztatóipar. Ami biztos, hogy ha a Marvel új irányvonalából indulunk ki, könnyen elképzelhető, hogy Chris Pratt karakterét tényleg ebbe az irányba akarják majd terelni.

Chris Prattet keresztény hite miatt támadták, Robert Downey Jr. állt ki mellette

(Via Hit Rádió)


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download