Tom Hanks 32 éve tartó házasságát egy lelkész mentette meg

Tom Hanks 32 éve tartó házasságát egy lelkész mentette meg

1190

Tom Hanks 32 éve tartó házasságát egy lelkész mentette meg

Az Oscar díjas Tom Hanks, világhírű színész azt állítja rendkívül szerette Fred Rogers szerepét játszani a kereszténységéről híres Mister Rogers sorozatáról készült új filmben. A színész azt mondta, hogy rengeteg leckét tanult meg a populáris TV sorozat főszereplőjétől, amely segített neki abban, hogy megerősödjön 32 éve tartó házassága, Rita Wilsonnal.

8 dolog, amit a Bazi nagy görög lagzi című filmről tudni érdemes

„Amikor a feleségem és én, amikor veszekszünk és egymásnak esünk, hogy miért nem hallgatjuk meg rendesen a másikat, eszembe jut, hogy milyen fontos is a beszéd a házasságban, és a hangsúly, amellyel kifejezzük a véleményünket. Ezt Mister Rogerstől tanultam.” – mondta a színész a híres karakter hangját utánozva.

A Tom Junodról szóló újságcikken alapuló sorozat főszereplője híres keresztény hitéről. Rogers több, mint 30 évig dolgozott a szakmában, miután egyetemet végzett. Ha szünetet tartott munkájában, azt csak azért tette, hogy jobb keresztény lehessen. Rogers a Pittsburgh-i Teológiai Szemináriumot is elvégezte és felavatott lelkész is lett 1963-ban. Tom Hanks, aki együtt dolgozott a keresztény férfival azt mondta, hogy ellenben Freddel ő nem hagyja, hogy kihasználják a jó természetét, amely többször előfordult a lelkésszel.

10 családi film, amit mindenképpen látnotok kell

(Forrás: hitradio.hu)


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download