Charlize Theron új Die Hard-filmjében leszbikus lenne a főhősnő

Charlize Theron új Die Hard-filmjében leszbikus lenne a főhősnő

837

Charlize Theron új Die Hard-filmjében leszbikus lenne a főhősnő

Egyre több helyen jelenik meg a hír, miszerint jön egy esetleges Die Hard reboot, amelyben maga Charlize Theron vinné a főszerepet, sőt mi több, a filmben nem barátja, hanem barátnője lenne.

10 érdekesség, amit talán még nem tudtál a szülinapos Charlize Theronról

Szóval nem egy szimpla női főszereplős koncepcióról lenne szó, a felvetés szerint ugyanis Theron McClane szerepében ugyanúgy felesége életét igyekezne megmenteni.

“A leszbikus karácsonyi romantikus vígjátékok mind kiválóak ugyan, de amit igazán szeretnék látni, az egy Die Hard Charlize Theron főszereplésével”

– írja a Twitteren egy bizonyos Francis O. A válasz nem is váratott magára sokáig, hiszen a bejegyzést maga Theron is repostolta, amelyhez csupán annyit fűzött hozzá, hogy

“Hol kell aláírnia?”

Ezután egy picit bővebben is kifejtette a véleményét:

“Szerintem ez egy remek ötlet. Ezért is reagáltam rá a Twitteren, egyszerűen arra gondoltam, hogy ez briliánsan hangzik. Ennek az embernek forgatókönyveket kellene írnia, mert ez tényleg egy zseniális ötlet. Az meg a ráadás, hogy két nő benne a főszereplő.”

Ehhez a hullámhoz pedig azonnal csatlakozott Aisha Tyler is, aki mindezek alapján szintén örömmel részt venne egy ilyen projektben. Theront tudjuk, hogy nem kell félteni egy akcióhős szereptől, legutóbb az Atomic Blonde-ban zúzott egy nagyot, így egész biztosan egy Die Hard filmben is megállná a helyét.

A 12 legmenőbb kopasz filmsztár, akiket az egész világ imád


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download