Henry Cavill otthagyhatja Superman szerepét

Henry Cavill nélkül jöhet a következő Superman-film

685

Henry Cavill nélkül jöhet a következő Superman-film

A DC Moziverzumot számos kritika érte már az indulása óta, abban azonban a legtöbb rajongó egyetért, hogy a Zack Snyder rendezésében készült, az univerzum alapjait lefektető Az acélember a jobban sikerült eredettörténetek közé sorolható, és Henry Cavill tökéletes választás volt a címszerepre. A folytatás ugyanakkora azóta is váratott magára, és talán várat továbbra is, ám a hírek szerint a DC/Warner új mozifilmet készít elő a karakter főszereplésével.

Henry Cavill visszatér Superman szerepében?

Deadline értesülései szerint J.J. Abrams és produkciós cége, a Bad Robot produceri felügyelete alatt, Ta-Nehisi Coates (Black Panther-képregények) forgatókönyvéből új Superman-film készül, miután a karakter éveken át parlagon hevert. Ez annak fényében éppen most meglepő lehet, hogy a készülő The Flash-film Supergirlt is bevezeti, ám láthatóan az acéllány bemutatkozása nem jelenti azt, hogy ne térhetne vissza Clark Kent is egy önálló produkcióban.

Természetesen amire mindenki kíváncsi, hogy a szörnyvadászattal mostanság meglehetősen elfoglalt Henry Cavill ismét magára ölti-e a vörös köpenyt. Ez az eredeti értesülésből nem derült ki, és bár némileg aggasztó lehet, hogy a Deadline rebootként hivatkozott a projektre, ugyanakkor egy fél mondatban azt is megjegyzi a cikkíró, miszerint Cavill állítólag nagyon is nyitott a visszatérésre. Biztosat azonban még korai lenne mondani.

J.J. Abrams egyébként még szeptemberben kötött egy masszív, ötéves megegyezésre szóló szerződést a Warnerrel, amelynek értelmében különböző filmes és tévés produkciókat fog gyártani a stúdió számára. A tervezett Superman-film mellett (amiről egyelőre nem tudni, hogy rendezőként is bevállalja-e) már készül egy a Justice League Dark univerzumon alapuló élőszereplős széria, valamint Constantine karaktere is önálló, az eddigi feldolgozásoktól sokban eltérő feldolgozást kaphat a Bad Robot istápolásában.

Egy valóságos izomkolosszussá gyúrta magát Henry Cavill

(Via Puliwood)


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download