Jöhet egy új Bajos csajok film, ráadásul az eredeti szereplőkkel?

Jöhet egy új Bajos csajok film, ráadásul az eredeti szereplőkkel?

930

Jöhet egy új Bajos csajok film, ráadásul az eredeti szereplőkkel?

Valami lehet a levegőben, mert bár a Bajos csajok 2004-ben jött ki, és eddig semmilyen jel nem mutatott arra, hogy érkezhetne a folytatása, most viszont pár héten belül a film két sztárja is kijelentette: simán benne lennének a második részben!

Az eredeti szereplőkkel jöhet a Bajos csajok 2!

Először Lindsay Lohan vetette fel az ötletet a közelmúltban, méghozzá David Spade podcastjében:

„Elég régóta bennem van, hogy csinálnék egy folytatást a Bajos csajokhoz. Tök jó lenne, ha újra összeállna a csapat: az eredeti szereplők, az író, Tina Fey és a rendező, Mark Waters… Bár persze ez nem rajtam múlik.”

Nem is olyan régen pedig Rachel McAdams beszélt arról egy amúgy a koronavírus apropóján készült interjúban, hogy szívesen lenne újra a Plasztikok királynője.

„Nagyon király lenne megint eljátszani Regina George-ot kicsit idősebbként, és megfigyelni, merre sodorta őt az élet”

– vetette fel a színésznő, és azt is hozzátette, hogy már eljátszottak a folytatás gondolatával, de még semmi komolyat nem beszéltek meg. (Azért szerintünk már ez is valami…) Arról most ne beszéljünk, hogy valójában már készült egy Bajos csajok 2 még 2011-ben, de ez pont annyira nem számít (és azóta is próbálja mindenki elfelejteni), mint a Grease vagy a Dirty Dancing random második részei.

Így néznek ki a Bajos csajok sztárjai 16 évvel a bemutató után

(Via Cosmopolitan.hu)


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download