Jöhet egy új Rendőrakadémia film, ráadásul az eredeti szereplőkkel?

Jöhet egy új Rendőrakadémia film, ráadásul az eredeti szereplőkkel?

3867

Jöhet egy új Rendőrakadémia film, ráadásul az eredeti szereplőkkel?

Augusztus végén ünnepli hatvankettedk születésnapját a Rendőrakadémia széria sztárja, Steve Guttenberg, akit utoljára az 1987-es Rendőrakadémia 4. – Civil osztagban láthattuk a karaktere, Mahoney bőrébe bújva (noha a franchise utolsó része nem ez, hanem az 1994-es Rendőrakadémia 7.: Moszkvai küldetés volt). Viszont most nagyon úgy tűnik, hogy ennyi év kihagyás után visszatérnek a rend lökött őrei.

Jön az új Rendőrakadémia-film

Twitteren ugyanis az egyik rajongó érdeklődött a színésztől, miszerint az új Rendőrakadémia filmen dolgozik-e Londonban, mire Guttenberg rávágta, hogy a széria következő része közeleg, bár részleteket még nem árulhat el róla, de már egy ajándéktáskában vár készen arra, hogy leleplezzék. Reméljük, hogy Mahoney nem járatja velünk a bolondját és a válasz azt jelzi, hogy valóban jön a következő Rendőrakadémia rész. Imádnánk, ha abban már Guttenberg lenne a rendőrfőnök, de persze Harris kapitány (G.W. Bailey) cameójának is örülnénk, beleértve a széria többi arcát is.

2016-ban egyébként még úgy volt, hogy elkészül a Rendőrakadémia rebootja, méghozzá a Key & Peele duóval az élen (Keegan-Michael Key, Jordan Peele), amely a készítők szerint Az utolsó műszak és a M.A.S.H. filmekből merített volna ihletet, ám azóta sem hallottunk a projektről, így nyilván befuccsolt.

Filmsztárok, akik drámai változáson mentek keresztül egy szerepért

(Forrás: Puliwood.hu)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download