Transformers 6: Jöhet a folytatás?

415

Transformers 6: Jöhet a folytatás?

Az utóbbi években a Transformers filmes franchise mintha kissé elfáradt volna, és bár az Űrdongó mindenképpen egy üde színfoltnak mondható, valahogy Travis Knight rendezése sem találta meg az útját a rajongók szívébe.

Két újabb Transformers-film a láthatáron!

Mostanában tehát meglehetősen csendes volt a filmszéria háza tája, ám ez nem jelenti azt, hogy ne történtek volna izgalmas előkészületek a háttérben. A Paramount lényegében három alapötlet közül próbálta meg valahogy kijelölni a franchise jövőjét, eszerint pedig vagy James Harold forgatókönyve került kilátásba, amely lényegében az első filmhez laza szálon kötődő Űrdongó 2; vagy a kilencvenes évek kultikus Transformers animációs sorozata adaptációja; vagy egy új animációs sorozat Josh Cooley-val az élen.

A végső döntés pedig úgy tűnik még 2020. novemberében megszületett, eszerint pedig Harold forgatókönyve lett a befutó, a projekt élére pedig máris megtalálták az ideális jelöltet Steven Caple Jr. személyében. A hatodik Transformers film tehát egyúttal egy Űrdongó folytatás lesz majd, amely lényegében ötvözi magában mindazt, ami működött a korábbi filmekben. Hogy mennyire vesz majd részt a munkálatokban maga Michael Bay, az egyelőre kérdéses, mindenesetre a rendező a Bad Boys harmadik részével megmutatta, hogy van még benne szufla, így akár még producerként is részt vehet az Űrdongó 2 előkészületeiben.

A 8 legjobb Michael Bay által rendezett film

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download