Így él napjainkban Macaulay Culkin, a Reszkessetek, betörők! sztárja

Így él napjainkban Macaulay Culkin, a Reszkessetek, betörők! sztárja

2050

Így él napjainkban Macaulay Culkin, a Reszkessetek, betörők! sztárja

Macaulay Culkin az a férfi, aki hiába forgatott 42 filmet, videót és sorozatot, mindenki egyetlen szereppel azonosítja: a Reszkessetek, betörők! Kevinjével. Cuki kissrácként él az emlékeinkben, hiszen minden karácsonykor így találkozunk vele a tévében, pedig az igazság az, hogy az egykori gyerekszínész tavaly már negyvenéves múlt.

Macaulay Culkin érdekességek

Culkin első munkája nem a Reszkessetek, betörők! volt: ötévesen statisztált először egy tévéfilmben, majd egy sorozatban kapott kisebb szerepet. A főszereplésével készült híres sikerfilmet több kisebb-nagyobb megbízatás után 1990-ben mutatták be, ekkor tízéves volt. Érdekesség, hogy a forgatókönyvet az a John Hughes írta, aki korábban már dolgozott együtt a kissráccal a Belevaló papapótló című moziban – az író állítólag azonnal tudta, hogy Culkin lesz a tökéletes főszereplője a készülő filmnek, és kifejezetten rá írta Kevin karakterét, bár a sztorinak némileg ellentmond, hogy száznál több gyereket hallgattak meg a szerepre.

Macaulay Culkin szereplésével jöhet egy újabb Reszkessetek, betörők!

Egy sorozatszerep után, 1992-re aztán elkészült a Reszkessetek, betörők! folytatása is, de ezzel Culkin örökre szögre akasztotta Kevin szerepét: egyetlen újabb részben sem szerepelt. 1994-ben jött helyette a Richie Rich, ahol egy elárvultnak hitt milliomoscsemetét alakított. Visszatérése után a színész a 2000-es években is rendszeresen forgatott, sőt sokat szinkronizált, és alapított egy zenekart is, 2018-ban pedig egy Google-reklám kedvéért újrajátszatták vele a Reszkessetek, betörők!-et. Legutóbb a Seth Green által rendezett 2019-es Changelandben szerepelt, amelynek női főszereplője a párja, Brenda Strong volt.

12 soha nem hallott érdekesség Macaulay Culkin-ról

(Via NLC.hu)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download