Alita: A harc angyala (2019) - Filmkritika

Alita 2: Jöhet a folytatás?

426

Alita 2: Jöhet a folytatás?

2019 egyik nagy meglepetésmozija volt Robert Rodriguez sci-fi akciófilmje, az Alita: A harc angyala. A mozi egy kiborgról szólt, aki egy roncstelepen talál meg egy kiborgokkal foglalkozó doktor. Életre kelti, majd nevelni kezdi, de Alita apránként egyre többet tud meg titokzatos múltjáról, ami egyben halálos veszélyt is rejt magában. A film nagy sikert aratott, így a rajongók immár második éve várják, hogy megérkezzen a folytatás.

Az eredeti szereplőkkel jöhet az Alita 2!

A film készítőinek kezdettől fogva vannak elképzeléseik a második filmre, ezt erősíti meg az első mozi is, ami finoman szólva is nyitva hagyott megannyi kérdést, amik még válaszra várnak. Ilyen Alita társa, Hugo sorsa is, aki látszólag az életét adta a kiborg lányért, de egyértelműen nem derült ki, hogy meghalt-e. Arról sem derült ki túl sok, hogy milyen hely is valójában Zalem, és a Nova elleni összecsapás is várat még magára.

A rendező Robert Rodriguez egyébként korábban azt mondta, hogy nagyjából 600 oldalnyi jegyzetet és feljegyzést gyűjtöttek össze az Alita: A harc angyala világáról és történetéről, szóval bőven lenne miből csemegézniük a második filmhez. Szóval egyelőre nehéz megmondani, mi lesz a sorsa az Alita 2-nek. Az mindenképpen jó jel, hogy a készítőknek vannak ötleteik, terveik és nem a semmiből akarják megcsinálni a folytatást. De egyelőre több kérdőjel helyére is pontnak kell kerülnie, ez pedig még időbe telik.

20 világsztár, akiknek remek a humorérzékük

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download