Az Alkonyat eredeti párosa visszatér még egy utolsó film erejéig?

Az Alkonyat eredeti párosa visszatér még egy utolsó film erejéig?

1703

Az Alkonyat eredeti párosa visszatér még egy utolsó film erejéig?

Robert Pattinson kétségtelenül hosszú utat tett meg, hogy maga mögött tudja hagyni az Alkonyat szériából ismert Edward Cullen szerepét, könnyen lehet azonban, hogy akár még újra a tinik bálványa lehet, ugyanis egy belsős információ szerint, amely egy bizonyos Daniel Richtmantől származik, Pattinson a Lionsgate stúdióval szerződhet a jövőben, hogy egy új Alkonyat filmet készítsenek.

Új Alkonyat film a láthatáron!

Stephenie Meyertől egyébként éppen tavaly nyáron jelent meg az Éjféli nap című kötet, amely az Alkonyat cselekményeit meséli el, ezúttal azonban Edward szemszögéből. Pattinson nem mellékesen néhány korábbi interjúban már hangsúlyozta, hogy ő maga nem igazán érezte jól magát Edward szerepében, és hogy igencsak súlyos összegekért vállalná el újra a megbízást. És természetesen, ha ő visszatér, akkor számíthatunk páros partnerére, Kristen Stewartra is.

Robert Pattinson reputációja egyébként meglehetősen növekedésnek indult az utóbbi években, főként a Tenetben és A világítótoronyban nyújtott alakításainak köszönhetően. Eleinte a rajongók egy része szkeptikusan fogadta, hogy ő alakítja majd a fiatal Bruce Wayne-t a Matt Reeves-féle Batmanben, napjainkra azonban szintén hatalmas várakozásnak örvend a produkció.

20 világsztár, akiknek remek a humorérzékük

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download