Ace Ventura

Most már biztos: Jim Carrey-vel jön az Ace Ventura 3!

4356

Most már biztos: Jim Carrey-vel jön az Ace Ventura 3!

1994 volt az áttörés éve Jim Carrey pályafutásában. A gumiarcú színész ebben az évben három olyan filmben is szerepelt, amelyek nemcsak bevételi szempontból voltak sikeresek, de Carrey-t is szupersztárrá tették. Ez volt A maszk, a Dumb és Dumber, és az Ace Ventura: Állati nyomozó. Utóbbi esetében a Warner Bros. szinte azonnal bele akart vágni a folytatásba, és bár Jim Carrey az elején ódzkodott tőle, végül mégis elvállalta. Az Ace Ventura 2-ért a színész 15 millió dollárt kapott, emellett beleszólási joga volt hozzá, hogy ki üljön a rendezői székbe.

10 meghökkentő tény az Ace Ventura című vígjátékról

És most már az is biztos, hogy folytatódik az állati nyomozó kalandja! Az Amazonra érkezik a Jim Carrey nevével fémjelzett Ace Venutra franchise harmadik epizódja egyenesen a Sonic, a sündisznó alkotóitól, írta meg a Collider. A produkció a Morgan Creek Production égisze alatt készül majd el, melyben Carrey a Sonic után ismét együtt dolgozik majd  Patrick Casey-vel és Josh Millerrel.

Azt, hogy milyen formában folytatódik majd a történet, egyelőre nehéz megjósolni, és a hivatalos anyag sem segít túl sokat, melyben a ‘reinvention’ szót használták, ami persze egyszerre utalhat az újragondolt folytatásra és a rebootra is. Ez mindenesetre aligha fogja csorbítani a rajongók várakozását és örömét a bejelentést illetően. Carrey tehát több mint 25 év kihagyás után térhet vissza az ikonikus szerepéhez, de hogy pontosan mikor, arról egyelőre nincsenek információk.

15 emlékezetes filmes pillanat, amikor valami hiba csúszott a rendszerbe

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download