Yondu visszatérhet A galaxis őrzői 3-ban?

Yondu visszatérhet A galaxis őrzői 3-ban?

670

Yondu visszatérhet A galaxis őrzői 3-ban?

A galaxis őrzői vol. 2. Yondu halálával ért véget, ami sokkolta a rajongókat. Bár a film óta rengeteg spekuláció született Yondu visszatéréséről, a rendező már korábban is reagált ezekre, hogy nem fogja feltámasztani a karaktert. Most, hogy rövidesen elmélyül A galaxis őrzői vol. 3. előkészítésében, megint feltették neki a kérdést.

Michael Rooker közkedvelt karakteréről van szó. A színész a Fosztogatók vezetőjét játszotta két részen keresztül a Marvel Moziverzumban. Halála azonban nem volt hiábavaló, mert azzal, hogy feláldozta magát, megmentette fogadott fiát, Peter Quillt. James Gunn korábban is elmondta, hogy senkit nem fog visszahozni a trilógia harmadik felvonására, ám még mindig sok elmélet születik Yondu visszatéréséről. Ezek csak rajongói elmélkedések, nem hallani arról, hogy a Marvel Studios bárkit visszahozna. Egy rajongó ismét feltette a kérdést, hogy bármi terv van-e arra, hogy Yondu visszatér a harmadik részben? Amire a rendező annyival felelt, hogy ameddig érdekelt a filmben, biztos nem fog megtörténni.

“Ahogy már korábban is mondtam, Yondu meghalt, és az is marad mindaddig, amíg kapcsolatban vagyok az Őrzőkkel. Halála jelent valamit az embereknek, és nem tervezem csökkenteni ezt.”

A rendező egy másik beszélgetésben megerősítette, hogy minden a tervek szerint halad, így A galaxis őrzői vol. 3. forgatását év végén elkezdhetik. Szigorú titoktartás előzi meg a harmadik részt, azt viszont tudjuk, hogy a főszereplők visszatérnek. Bár Gamorát megölték a Bosszúállók: Végtelen háborúban, jó eséllyel a karakter visszatér majd a lezárásban, miután a Bosszúállók: Végjáték alternatív idősíkja ezt lehetővé tette. A film bemutatója ismeretlen.

18 színész és elképesztő átalakulása egy szerep kedvéért

(Via WideScreen)


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download