Bűbáj 2: Jöhet a folytatás?

9353

Bűbáj 2: Jöhet a folytatás?

A Disney mese-musicalje még 2007-ben kifejezetten szép sikereket tudott felmutatni. Nem akkorát, mint az az évi A Karib-tenger kalózai – A világ végén, de 85 milliós gyártási költségére 340 milliót keresett világszerte, amiből 127 millió csak az államokból érkezett és elég hamar megtalálta az utat a gyerkőcök és a stúdió musicaljein nevelkedettek szívéhez. Titka egyértelműen abban rejlett, hogy a Disney eljutott akkorra odáig, hogy mert röhögni saját magán, a saját kliséin, amivel bőszen is élt a valós New Yorkba tévedt Giselle hercegnő története. A folytatást már több mint 10 éve próbálják összehozni, de most 11 év után áll csak össze a stáb és természetesen ez rengeteg visszatérő szereplőt is hoz magával.

Amy Adams főszereplésével jön a Bűbáj 2!

A Disney tavalyi, a befektetőknek tartott expóján először Amy Adamset jelentették be a visszatérők között, nem sokkal utána pedig Patrick Dempseyt is megerősítették Robert Philip szerepében. Most pedig az első rész Oscar-díjas komponistája, Alan Menken – akit a film abszolút zenei csúcspontja, a “Így jössz majd rá”-ért is díjra jelöltek – erősítette meg két újabb szereplő visszatérését.

“Remek lesz. Nem hinném, hogy sokat mondhatok, hiszen még forgatják a filmet. Amy Adams benne van. Patrick is benne van. Idina Menzel is benne van. James is – mindannyian visszatérnek.”

Hogy a “mindannyian” esetleg Susan Sarandont és Timothy Spallt is takarja, azt egyelőre nem tudni. De Adams tündi-bündi szerepe mellett a prímet egyértelműen James Marsden málé agyú Edward hercege vitte, aki a végén (spoiler?!) az Idina Menzel alakította Nancy Tremaine mellett találta meg a boldogságot.

10 lenyűgöző titkos üzenet, amit a legnagyobb filmekben rejtettek el

(via Petofilive)


Article Tags: · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download