Tom Hiddleston lehet a következő James Bond!

Tom Hiddleston lehet a következő James Bond!

1188

Tom Hiddleston lehet a következő James Bond

A 007 Nincs idő meghalni ismét egy korszak lezárása lesz majd a James Bond-franchise történetében, Daniel Craig ugyanis utoljára alakítja majd a legendás angol ügynököt, és valaki másnak kell adnia majd a stafétabotot.

Tom Hiddleston érdekességek

Az elmúlt évben sok és sokféle pletyka felröppent arról, hogy ki lesz majd az új és fiatal James Bond, aki még éveken keresztül hordhatja az ügynök jól szabott öltönyét – sőt, szó esett arról is, hogy netán nő veszi át majd a Bond helyét, ám ezt az utóbbi pletykát maga Barbara Broccoli cáfolta, miszerint a történet már nem lenne ugyanaz egy női főszereplővel. Néhány színész a kora, mások az elfoglaltságuk miatt nem jöhetnek szóba – de a közönség érthető módon nagyon szeretné tudni, hogy 2021 után ki lesz majd a földkerekség legelegánsabb ügynöke.

Fogadóirodáknál természetesen erre is lehet fogadni – és ettől még inkább angollá válik a dolog -, és úgy tűnik, hogy a legesélyesebbnek jelen pillanatban Tom Hiddleston tűnik a szerepre. Az Éjszakai szolgálat és a Bosszúállók: Végtelen háború sztárjának neve már többször előkerült, mint a szerepre tökéletesen alkalmas színész, ám eddig semmilyen hivatalos forrás nem erősítette meg, hogy köze lehetne-e a franchise-hoz. Ám, ha a fogadóirodáknál ő a legesélyesebb, akkor tényleg komolyan kell számolni a nevével a 007-es ügynök szerepében.

15 híresség a filmiparból, akiknek fogalmad sincs a koráról

(via Mafab)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download