BRÉKING: Befutott a Space Jam 2 első filmelőzetese!

BRÉKING: Befutott a Space Jam 2 első filmelőzetese!

810

BRÉKING: Befutott a Space Jam 2 első filmelőzetese!

Egy ideje tudni már, hogy készül a Space Jam 2, amely bizonyos mértékig az 1996-os előd nyomdokaiban jár. A főhős most is egy aktuális NBA-sztár, LeBron James lesz, aki ismét a Bolondos dallamok mesehőseivel indul közös kalandra. A filmhez most megérkezett az első igazi előzetes is!

A történet szerint LeBron James és fia stúdiólátogatásra érkeznek a Warner Studios hatalmas telepére. Ám ott egy baleset miatt mindketten a Warner multiverzum fogságába esnek. Ezt a multiverzumot egy megkergült mesterséges intelligencia, a Don Cheadle által játszott AI G irányítja, akinek valamilyen titokzatos mesterterve van vagy a világ meghódítására, vagy valami hasonlóra. LeBron James a multiverzumban a Warner stúdió megannyi filmjének helyszínét bejárja majd, ahol azok ikonikus szereplőivel is találkozik, miközben az elveszett fiát keresi.

Ebben természetesen a Looney Tunes sztárja, Tapsi Hapsi, Dodó kacsa és a többiek lesznek a segítségére. A pletykák szerint olyan arcokkal fognak találkozni, mint a Jim Carrey féle Maszk, a Harry Potter filmek sztárjai vagy épp Pennywise, a bohóc. A film végén pedig egy mindent eldöntő kosármeccset is játszaniuk kell majd, ahol az ellenfél csapatáta világ jelenlegi legnagyobb NBA és WNBA sztárjainak meseváltozatai alkotják.

15 Bosszúálló, akik az első részhez képest nagyon megváltoztak

(Via Mafab.hu)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download