Emlékszel még a Vad angyal gyönyörű sztárjára? 42 éves korában is bombaformában van!

Emlékszel még a Vad angyal gyönyörű sztárjára? 42 éves korában is bombaformában van!

7364

Emlékszel még a Vad angyal gyönyörű sztárjára? 42 éves korában is bombaformában van!

Szinte egyetlen ember sincs a földön, aki ne nézte volna évekkel ezelőtt az ikonikus argentin sorozatot a Vad Angyalt. Natalia Oreiro, Milagros Esposito szerepével vált világhírűvé. Az akkor még csak 21 esztendős Natalia a 18 éves Mili bőrébe bújva varázsolta el a TV képernyők előtt ülő nézőket. Mili nem mindennapi lány volt, ugyanis édesanyja elhagyta őt és egy árvaházban nőtt fel Gloriával karöltve. A két lány legjobb barátnőkké váltak és szinte elképzelhetetlen volt számukra, hogy külön éljék tovább életüket. Mili miután nagykorúvá vált el kellett hagynia a kolostort és szobalányi állást kapott egy nagyon gazdag családnál a Di Carlo famíliánál.

Emlékeztek még a Vad Angyal sztárjára Natalia Oreirora?

Telnek múlnak a hónapok és Mili egyre jobban megszereti munkáltatóját az idős Angélica asszonyt, akiről később kiderül, hogy a nagymamája. Minden epizódban történik valami, ami miatt a nézők képtelen megunni a sorozatot, hiszen tele van intrikákkal, ármánykodással, szerelemmel. Mivel fény derült arra, hogy Mili a családfő törvénytelen gyermeke ezért letesz arról az álomról, hogy Ivoval egy nap boldogságban élhetnek együtt. Ám itt még nincs vége. Ahogy haladunk előre a történetben Ivoról is kiderülnek dolgok, például az, hogy ő nem Federico Di Carlo gyermeke, így már nincs ami a fiatalok boldogságának útjában állhatna… vagy mégis?

Emlékeztek még a Vad Angyal sztárjára Natalia Oreirora?

Ivo legelső barátnőjének teljesen elmegy az esze, és feltett szándéka, hogy elválasztja őket egymástól. Pilar elkábítja a fiút és elrabolja, de senki sem tudja, hova viszi. Egyedül Milagrossal veszi fel a kapcsolatot, mert az a célja, hogy végez a lánnyal. Mili persze a fiú nyomába ered és megpróbálja őt megmenteni. Pilar megpróbálja a lányt elütni, de Ivonak sikerül megakadályozni. A lányt elmegyógyintézetbe küldik, Mili meg Ivo pedig összeházasodnak és itt a vége fuss el véle.

Emlékeztek még a Vad Angyal sztárjára Natalia Oreirora?

Mikor vége lett a sorozatnak a rajongók nagyon szomorúak voltak, hiszen imádták a két színészt együtt látni. Szerencsére a filmkészítők nem hagytak minket hoppon, ugyanis évekkel később vagyis 2006-ban a “Te vagy az életem” című sorozatban újra feltűnt a páros, ahol megint csak meg kell küzdeniük a sok ellenséggel és hazugsággal. Ezután a telenovella után viszont már nem láthattuk többször őket együtt szerepelni. Natalia viszont mind színésznőként, mind énekesnőként hatalmas sikereket ért el. Játszott például a 2009-ben bemutatott “Amanda O” című sorozatban és a “Kachorra – az ártatlan szökevényben” is, ami majdnem olyan volt, mint a “Csacska angyal”.

Emlékeztek még a Vad Angyal sztárjára Natalia Oreirora?

2015 után már nem igazán vállalt szerepeket, mert inkább a zenei karrierjére koncentrált. Több lemezt is kiadott, sőt rengeteg koncertet adott világszerte. 2012-ben életet adott első kisfiának Merlín Atahualpa Mollonak, aki már 8 éves is elmúlt. A kisfiú többször szerepelt már anyja videoklipjeiben legutóbb annak a dalnak a klipjében tűnt fel, amit az Oroszországban tartott foci VB alkalmából készítettek. A legérdekesebb, hogy Oreiro oroszul is énekel benne. Egyáltalán nem látszik rajta, hogy 42 éves, mert hihetetlenül bomba formában tartja magát, amit eme képek is tökéletesen igazolnak.

Így néznek ki a 90-es évek legszebb színésznői napjainkban

 


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download