Feketék fehéren 2: Jöhet a folytatás?

Feketék fehéren 2: Jöhet a folytatás?

3127

Feketék fehéren 2: Jöhet a folytatás?

2004-ben mutatták be a Marlon és Shawn Wayans főszereplésével készült Feketék fehéren című vígjátékot, amiben két színes bőrű FBI-ügynök úgy próbál megoldani egy ügyet, hogy fiatal, fehér nőnek álcázzák magukat. Az alkotás hatalmas sikert aratott, és az évek alatt sokak egyik kedvenc komédiája lett, hiszen tele volt elvetemült poénokkal, és maradandó jelenetekkel.

Az eredeti szereplőkkel jöhet a Feketék fehéren 2!

Tavaly a rajongók legnagyobb örömére az egyik szereplő, Terry Crews – aki a kigyúrt hódítót alakította a filmben – azt mondta, hogy jönni fog a második rész, most pedig Marlon Wayans is megszólalt az üggyel kapcsolatban:

„Terry hazudik, de ezt nem mondanám a szemébe, mert túl izmos, és nem akarom, hogy megverjen. Dolgozunk rajta, de nem mondom biztosra, hogy elkészül. Szólni fogok, ha már biztos. De azért lassan haladunk előre”.

Ezzel a színész elárulta, hogy tényleg tervezik a Feketék fehéren folytatását, de valószínűleg a stúdiónak ennyi idő után már egyáltalán nem olyan fontos ez a projekt, hogy sürgesse a készítőket. A Horrorra akadva-széria sztárja, Marlon Wayans már többször is említette, hogy ezzel a filmmel kapcsolatban kérdezik őt a legtöbbet, és szerinte tökéletes időzítés lenne mostanában megcsinálni a második részt, hiszen éppen ideje egy jót nevetnünk magunkon – szóval van remény.

A 20 legbénább magyar filmcím fordítás

(Via promotions.hu)


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download