Igaz történeten alapuló keresztény filmet készít Mark Wahlberg

Igaz történeten alapuló keresztény filmet készít Mark Wahlberg

541

Igaz történeten alapuló keresztény filmet készít Mark Wahlberg

Keresztény drámát készít az Oscar-díjra jelölt Mark Wahlberg Rosalind Ross rendezővel. Ross egyébként arról ismert, hogy Mel Gibson felesége volt, egy közös gyermekük van és több keresztény projekten is dolgoztak együtt.

Igaz történeten alapuló keresztény filmet készít Mark Wahlberg

A dráma főszerepét Mark Wahlberg alakítja majd. A történetről pedig annyit lehet tudni, hogy nagyjából igaz történeten alapszik, közel áll Wahlberg szívéhez, évek óta ezen dolgozik és a film a hitről fog szólni. A “Stu” című filmet áprilisban kezdik el forgatni. Mark Wahlberg korábban a Christian Postnak adott interjúban fejezte ki, hogy mennyire fontos számára a hite és az, hogy időt fordítson Istenre. A színész elmondta, hogy a szórakozás helyett szívesebben megy gyülekezetbe a hétvégén és minden napot imával kezd. Amikor például New Yorkban járt, inkább a helyi gyülekezetbe látogatott el és nem a Broadway legújabb musicaljére vett jegyeket.

“Én így szeretem kezdeni és befejezni is a napomat. Számomra minden erről szól. Nagyon áldott és szerencsés embernek tartom magam. És ez azért van, mert odafigyelek a hitemre és a családomra és emiatt nagyon sok mindent el tudtam érni. Ráadásul a kudarccal, a csalódottsággal és a veszteséggel az élet nem könnyű.”

– mondta el az interjúban a színész, aki katolikus hitéről egy saját Facebook videóban is beszámolt még 2016-ban.

“A katolikus hitem egy horgony számomra és mindent támogat az életemben. A napi imáimban vezetést, erőt kérek Istentől apaként és férjként is.”

– tette hozzá, majd kiemelte, hogy támogatja a lelkészeket és az ő hivatásukat, mert azt szeretné, hogy ha a saját gyermekeinek és a jövő generációinak is jó lelkészei lennének, pont úgy mint ahogy neki voltak. A színész többek között a “Majmok bolygója”, “Az Olasz Meló”, a “Transformers”, a “Ted” és a “Pancser police” című kasszasiker filmekben alakított főszerepeiről híres, sőt két Oscar-díj jelölést is bezsebelt “A harcos” és “A tégla” című filmekben mutatott alakításáért.

10 Mark Wahlberg film, amit feltétlenül látnod kell

(Via Hit Rádió)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download