Box Office: Meglepően nagyot kaszált a Támadás a Fehér Ház ellen 3.

Gerard Butlerrel jöhet a Támadás a Fehér Ház ellen 4!

4683

Gerard Butlerrel jöhet a Támadás a Fehér Ház ellen 4!

Hiába tűnhet úgy, hogy a Támadás a Fehér Ház ellen 3.: A védangyal bukása nem volt az az átütő siker a kasszáknál, azért a franchise-nak így is sikerült nagyjából félmilliárd dollárt összelapátolnia világszinten. Alan Siegel producer elmondása szerint már a negyedik, ötödik, sőt, hatodik rész is tervben van, ráadásul egy új formátummal is szeretnék bővíteni a portfóliót.

Támadás a Fehér Ház ellen 3.: A védangyal bukása (2019) - Kritika

Variety jelentése szerint a Millenium Media, a Fehér Ház-filmek gyártója hivatalosan is leleplezte, hogy dolgoznak a 4. részen, amelynek minő meglepő, “Night Has Fallen” lesz a címe, minthogy eredetiben a “Fehér Ház” helyett a “Has Fallen” szerepelt a filmsorozat eddigi összes epizódjának címében. A forgatókönyvet Robert Kamen mellett ugyanúgy Ric Roman Waugh jegyzi, aki a Támadás a Fehér Ház ellen 3-at írta és rendezte, valamint ő dirigálja a Night Has Fallent is. A sztoriról még nem árultak el részleteket, ám az kiderült, hogy a Millenium Media szófiai (bulgáriai) Nu Boyana Studios nevű stúdiójában és szerte Európában fog zajlani a forgatás.

Jeffrey Greenstein producer azt mondta a Varietynek, hogy a forgatás remélhetőleg még idén elkezdődhet, de erről még tárgyalnak Gerard Butlerrel és Rick Roman Waugh-gal. Emellett elkezdtek dolgozni a kapcsolódó, beígért tévésorozaton is. Greenstein ígérete szerint lesz egy negyedik A feláldozhatók-film is, valamint fejlesztik az új Vörös Szonját. Egyébként a Waugh–Butler páros elemében van: készülnek egy Kandahar című filmmel is, amelyben az akciósztár Afganisztán viszontagságait próbálja majd túlélni.

10 Gerard Butler film, amit mindenképpen látnod kell

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download