Keanu Reeves-el jöhet a Constantine, a démonvadász folytatása!

Jöhet egy új Constantine film, ráadásul Keanu Reeves-el?

2303

Jöhet egy új Constantine film, ráadásul Keanu Reeves-el?

A közelmúltban röppentek fel a pletykák, miszerint a Warner Bros. stúdiója egy új élőszereplős DC-film elkészítését tervezgeti, méghozzá a népszerű démonvadásszal, John Constantine-nel a főszerepben. Ez a produkció vélhetően semmilyen formában nem kapcsolódna a 2005-ös Constantine, a démonvadászhoz, ahol a közönségkedvenc Keanu Reeves bújt bele a karakter bőrébe, azonban egyre többször üti fel a fejét az a szóbeszéd, hogy annak is elkészülhet a folytatása.

Keanu Reeves-el jöhet a Constantine, a démonvadász folytatása!

A 2005-ös, akkoriban nem túl sikeres képregényadaptáció egyre több rajongót gyűjtött az évek során, és manapság köztudottan mind a démonvadász karaktere, mind Keanu Reeves a reneszánszát éli. Ennek következtében egyre több híresztelés kezdett el keringeni azzal kapcsolatban, hogy elkészülhet a második rész, most pedig egyenesen a Lucifert alakító Peter Stormare osztott meg egy képet Instagramon azzal a kommentárral, hogy “készül a folytatás”.

Valószínűleg a film egyik szereplőjénél megbízhatóbb forrást nem is kívánhattunk volna, habár azt is érdemes leszögezni, egy Instagramos képaláírás önmagában még nem ér fel egy hivatalos bejelentéssel, de bizakodásra mindenképpen okot adhat. Ráadásul a film rendezője, Francis Lawrence és Keanu Reeves mindketten szeretnék megcsinálni az esetleges második részt, mint arról szó esett a legutóbbi DC FanDome kapcsolódó paneljén, ahol a Constantine, a démonvadász 15. évfordulója alkalmából gyűltek össze nosztalgiázni a film szereplői.

Keanu Reeves – Az ember, akinek aranyból van a szíve

(via Metabro)


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download