Regé-Jean Page lehet a következő James Bond

Regé-Jean Page lehet a következő James Bond

1328

Regé-Jean Page lehet a következő James Bond

Bár egyelőre még várnunk kell a Nincs idő meghalni premierjére, már most számos találgatás merült fel azzal kapcsolatban, ki is veszi majd át James Bond szerepét Daniel Craig után. Mondani se kell, hogy a 007-es karakterével kapcsolatban már felmerült Henry Cavill és Tom Hardy neve, a legfrissebb tipp pedig minden korábbinál különösebb forrásból érkezett.

Megvan, hogy ki lesz a következő James Bond?

A Netflix Bridgerton család című sorozatának sztárja, Rege-Jean Page egy rövid promó videót osztott meg a Twitteren a közelmúltban egy igencsak érdekes bejegyzéssel kísérve. A bejátszás Hastings hercegét mutatja be, a színész pedig az alábbi kommentárt fűzte hozzá:

“Régensség és hűség. Rázva és keverve”

– már pusztán ez találgatásra adhat okot, az pedig már csak hab a tortán, hogy Page szinte Roger Moore-t imitálva vonja fel a szemöldökét a videóban. Alighanem sokan egyetértenek abban, hogy Regé-Jean Page akár tökéletes jelöltként pályázhatna Bond szerepére, mindez egyelőre azonban a jövő titka, a Nincs idő meghalni premierjére pedig remélhetőleg már nem kell sokat várniuk rajongóknak.

10 szerelmes film, amit egyszer az életben látnod kell

(Via Mafab.hu)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download