Thalía Sodi

Emlékszel még a Rosalinda gyönyörű sztárjára? 49 éves korában is bombaformában van!

2140

Emlékszel még a Rosalinda gyönyörű sztárjára? 49 éves korában is bombaformában van!

Marimar, Rosalinda – talán te is emlékszel az egyik, vagy mindkét sorozatra, melyek a magyar tévénézőkkel is megismertették Thalía Sodi nevét. A mexikói színésznő 23 éves volt, amikor első sorozatát sugározni kezdték a televíziós csatornák, a Rosalindával pedig öt évvel később került ismét a figyelem középpontjába.

Thalía Sodi

Akkor 1999-et írtunk, de ő már tudhatta, hogy nem Mexikóban képzeli el az életét, hanem szeretne egy másik országban is szerencsét próbálni. Ez sikerült is neki: 2000-ben ment feleségül Tommy Mottola producerhez, aki egyébként Mariah Carey ex-férje. Azóta két gyerekük született: Sabrina Sakae 2007-ben és Matteo Alejandro 2011-ben.

Amióta férjhez ment, Thalía igazából a családjának él, és alig-alig vállal néha megjelenést – legyen szó akár film- vagy sorozatszerepről, akár rendezvényről. Személyi edzőt vett fel, akivel együttműködve rájött, melyek azok a sportok, amiket legszívesebben űz. Mivel lételeme a változatosság, kedvenc gyakorlatait váltogatja az edzések során. Ha pedig kikapcsolódásra vágyik, akkor nem fagyizni megy, hanem egy jógaórát vagy egy kis falmászást iktat be.

Emlékszel még a Vad angyal gyönyörű sztárjára? 42 éves korában is bombaformában van!

(Via wellandfit.hu)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download