Hatalmas siker a Tyler Rake: A kimenekítés, jöhet a folytatás

Tyler Rake 2: Jöhet a folytatás?

767

Tyler Rake 2: Jöhet a folytatás?

Folytatást kap Chris Hemsworth akciózúzdája! A Chris Hemsworth nevével fémjelzett Tyler Rake – A kimenekítés a bemutatását követően mindenkit meglepett, olyannyira, hogy a platform valaha volt legsikeresebb eredeti filmje lett, miután az első négy hét alatt közel 100 millió nézőt vonzott.

Folytatást kap Chris Hemsworth akciózúzdája, a Tyler Rake!

Lehet, hogy az elbeszélés módja fájdalmasan ismerős volt, de a végeredmény nagyon is erőteljes és egyedi lett. Sam Hargrave rendező azonnal bebizonyította, hogy ugyanabból az univerzumból érkezett, mint a John Wicket összehozó David Leitch és Chad Stahelski. Mindannyian korábbi kaszkadőr-koordinátorok, akik zökkenőmentesen léptek át a kamera mögé, hogy csonttörő mutatványokat és masszívan szórakoztató akciókat dirigáljanak.

A folytatást még ebben az évben elkezdik forgatni, de Joe és Anthony Russo producerek ambiciózus terveket vázoltak fel egy egész Tyler Rake-univerzum kiépítéséről. Éppen ezért a Tyler Rake emelni akar a téten, és még őrültebb akciójelenetekkel folytatódna, amire lesz is lehetőség, hiszen az első kiruccanás elsöprő sikere sokkal nagyobb költségvetést eredményez. Abban biztosak vagyunk, hogy Hargrave és csapata elég tehetséges ahhoz, hogy ha megnövelt pénzügyi keretet és sokkal nagyobb homokozót kapnak a játékhoz, akkor élni is fognak vele.

Brutálisan kipattintotta magát Chris Hemsworth a Thor 4-re

(Via filmsor.net)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download