Henry Cavill

Superman megtalálta az ő Lois Lane-jét a való életben is!

1116

Superman megtalálta az ő Lois Lane-jét a való életben is!

A Vaják sztárját és új rejtélyes barátnőjét London utcáin csípték el kéz a kézben kutyasétáltatás közben. A titokzatos hölgyről egyelőre nem sokat tudni, bár valószínű, hogy nem híresség az illető, hiszen arról már írtak volna a sajtóban. Egy dolog viszont biztos, kezd komolyodni a románc kettejük között, ugyanis most először mozdultak ki együtt, vagyis kapcsolatukat készek a nyilvánosság előtt is felvállalni, ami egy filmsztár esetében kifejezetten nagy szó.

Henry Cavill

Persze most milliók irigykedhetnek Henry Cavill barátnőjére, akinek sikerült megfognia Hollywood egyik legsármosabb és legtehetségesebb színészét. Henry korábban Lucy Cork kaszkadőrrel járt együtt 2018-ig, előtte szóba hozták az Agymenők sztárjával, Kaley Cuocoval is.

Henry Cavill

Egy négy évvel ezelőtti interjújában a színész bevallotta, hogy nehezen megy számára az ismerkedés, mióta híres lett, mert sokszor verbálisan bántalmazzák aktuális kedvesét a túlbuzgó rajongók és ennek nem örül.

“A hírnév egyik árnyoldala, hogy rengeteg gyűlölködő támadás éri a páromat és engem is. Mindezek ellenére nagyon hízelgő, hogy ennyire törődnek velünk az emberek, de csak addig jó, amíg nem mennek túl egy határon. Ha bántják a szeretteimet, én is visszavonulok.”

Henry Cavill nélkül jöhet a következő Superman-film

(Via hirado.hu)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download