Terence Hill pályája csúcsán volt, amikor elvesztette fiát

Terence Hill pályája csúcsán volt, amikor elvesztette fiát

6179

Terence Hill pályája csúcsán volt, amikor elvesztette fiát

Terence Hill életét egy szörnyű tragédia gyökeresen megváltoztatta. Pályája csúcsán, amikor úgy tűnt, boldogabb már nem is lehetne Terence Hill, borzalmas családi tragédia miatt került padlóra.

Terence Hill pályája csúcsán volt, amikor elvesztette fiát

Terence Hill és fogadott fia, Ross az 1987-es A keményfejű című filmben és az 1983-as Don Camillóban is együtt szerepelt

Feleségével, Lori Zwicklbauerrel 1967-ben házasodtak össze, és két évvel később megszületett gyermekük, Jess. Majd 1974-ben örökbe fogadtak egy német származású egyéves kisfiút, Rosst. Hill a gyerekeket is bevonta a filmezésbe, hiszen Jess már 1970-ben, egyévesen feltűnt Az ördög jobb és bal keze című klasszikusban apja karjaiban, és néhány epizódszerepet is kapott később.

Ross azonban igazi tehetség volt, és szép jövő előtt állt a mozi világában. Tízesztendősen a Don Camillóban debütált, majd 1987-ben A keményfejű című vígjátékban már főszerepet játszott apja oldalán. Minden szép és jó volt, ám a sors kegyetlennek bizonyult, borzalmas tragédia rázta meg a családot. Ross 1990-ben autóbaleset áldozata lett, miközben a Lucky Luke forgatási helyszínére az apjához utazott Új-Mexikóba.

“Senkinek sem kívánom, hogy ilyesmit átéljen. A lelkem egy része meghalt azon a tragikus napom. Imádtam Rosst, és egyszerre nem volt többé. Nem ölelhettem meg, nem mondhattam el neki, hogy büszke vagyok rá. Csak tizenhét éves volt, nagyon fiatal. Nem lett volna szabad még meghalnia.”

– emlékezett vissza a tragédiára Terence Hill. A mozicsillag mély depresszióba esett nevelt fia elvesztése után. A filmet még befejezte, de kollégái szerint teljesen megváltozott. Visszahúzódó lett, remeteként éltek a feleségével farmjukon, sokáig az utcára is képtelenek voltak kimenni.

Terence Hill már 15 évesen is elképesztően jóképű volt

(Via Blikk.hu)


Article Tags: ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download