Will Smith és Jada Pinkett Smith 24 éve elválaszthatatlanok egymástól

Will Smith és Jada Pinkett Smith 24 éve elválaszthatatlanok egymástól

599

Will Smith és Jada Pinkett Smith 24 éve elválaszthatatlanok egymástól

Willard Carroll „Will” Smith, Jr. Oscar-díjra jelölt amerikai színész, többszörös Grammy-díjnyertes hiphopelőadó. Azon kevés ember egyike, akik az Egyesült Államok szórakoztatóiparának három jelentős ágában is sikert élveznek. A Newsweek a bolygó legbefolyásosabb színészének nevezte. Filmjeivel rendre hatalmas sikert arat, a legismertebbek között találjuk A függetlenség napját, a Men in Black – Sötét zsarukat, a Legenda vagyokot. Kritikai elismerést Oscar- és Golden Globe-jelölés formájában az Ali és A boldogság nyomában hozott számára, melyekben valós személyt alakított.

11 híresség osztja meg a hosszú, jó házasság titkát, és ha Hollywoodnak sikerül, akkor neked is fog

Will Smith 1997-ben vette el feleségül Jada Pinkett színésznőt, aki attól fogva férje nevét is viseli hivatásában. Két közös gyermekük van: Jaden Christopher Syre Smith 1998-ban született, Willow Camille Reign Smith pedig 2000-ben. Smith Jadennel A Föld után és A boldogság nyomábanban szerepelt együtt, míg lányával a Legenda vagyokban.

2018-ban Will Smith csepegtetett néhány információmorzsát arról, hogy Jada Pinkett Smith-el egymást nem házastársként, hanem élettársként aposztrofálják, tehát az életük minden egyes mozzanatában egymás partnerei és elválaszthatatlanok.

Kurt Russell és Goldie Hawn 38 éve elválaszthatatlanok egymástól


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download