10 érdekesség, amit talán még nem tudtál Gal Gadot-ról

16543

Érdekességek Gal Gadot színésznőről

Gal Gadot izraeli származású modell, színésznő. Ő játssza a Halálos iram sorozatban Gisele Yashar szerepét, aki a Halálos iram, Halálos iramban: Ötödik sebesség, Halálos iramban 6. részekben bukkan fel. Igazi hírnevet azonban a 2016-os Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című film szerzett neki, ahol az izraeli szépségkirálynő a legendás ógörög szuperhősnő, Wonder Woman szerepébe bújhatott. A színésznő a napokban ünnepli 36. születésnapját, melynek alkalmából ezúttal róla mutatunk be néhány érdekességet, hogy a kedves Olvasók is egy picit jobban megismerjék.

Érdekességek Gal Gadot színésznőről

10. Gal Gadot 1985. április 30-án született az izraeli Rosh Ha’ayinban. Erősen vallásos zsidó környezetben nőtt fel, a színésznő lengyel felmenőkkel rendelkezik.

9. Eredetileg ügyvédnek készült, két évet szolgált az izraeli hadseregben.

8. Ezt követően modellként kezdett dolgozni, 2004-ben ő lett a Miss Universe helyi győztese. Modellként szerepelt a Cosmopolitan, az FHM és Bride Magazine címlapján.

Érdekességek Gal Gadot színésznőről

7. Filmes karrierjét sorozatszínészként kezdte. Elsőként 2007-ben az izraeli Bubot című sorozatban szerepelt.

6. 2008-ban egy felkérés útján jelentkezett Bond-lánynak a Quantum csendjében. A szerepet végül az ukrán Olga Kurylenko kapta meg, de egy évvel később mégis sikerült egy hollywoodi franchise-ba bekerülnie. A Halálos iram című filmben (a Halálos iramban sorozat negyedik részében) őt láthattuk Gisele Yashar szerepében. A színésznő a sorozat további három részében is játszott (Halálos iramban – ötödik sebesség, Halálos iramban 6 és Halálos iramban 7).

Érdekességek Gal Gadot színésznőről


Article Tags: · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download