Anjelica Huston volt a '80-as és '90-es évek egyik legszebb színésznője.

Emlékszel még az Addams Family gyönyörű sztárjára? Így néz ki napjainkban!

1035

Emlékszel még az Addams Family gyönyörű sztárjára? Így néz ki napjainkban!

Anjelica Huston volt a ’80-as és ’90-es évek egyik legszebb színésznője. Különleges vonásaival azonnal magára vonta a figyelmet egy-egy nyilvános eseményen. Nem csoda, hogy anno még Jack Nicholson is beleszeretett, végül 17 év együttlét után, 1990-ben különváltak az útjaik.

Anjelica Huston volt a '80-as és '90-es évek egyik legszebb színésznője.

Szakmailag is számos elismerést kapott, 1986-ban Oscar-díjat nyert A Prizzik becsülete című filmben nyújtott alakításáért. Sokaknak ismerős lehet az Addams Family első és második részéből, melyben ő alakította Morticia Addams karakterét. Az idén júliusban már a 70. születésnapját ünneplő színésznő mára nagyon megváltozott külsőleg, nem biztos, hogy felismered.

Hollywoodban rengeteg színésznő adja a fejét szépészeti beavatkozásokra, hiszen hatalmas a verseny egy-egy szerep miatt, az idősebb színésznők közül sokakat nem alkalmaznak, helyettük a fiatalok kapnak több lehetőséget. Ráadásul a sztárok világában nagyon fontos a külső, emiatt a legtöbben igyekeznek még szebbnek tűnni. Azonban a plasztikai beavatkozásokkal könnyen a ló túlsó oldalára lehet esni, ez történt Anjelica Hustonnal is, akinek szinte szétesett az arca a sok plasztikától.

Emlékszel még a bájos Goldie Hawn-ra? Ma már nyomokban sem hasonlít régi önmagára

(Via Femcafe.hu)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download