Arnold Schwarzenegger megmutatja, hogyan kell helyesen kezet mosni

Arnold Schwarzenegger lesz a Marvel új főgonosza?

661

Arnold Schwarzenegger lesz a Marvel új főgonosza?

Arnold Schwarzenegger neve valamiért mostanáig nem merült fel az MCU-val kapcsolatban, pedig ha valami, akkor ez igazán remek ötlet lenne. Kevin Smith legalábbis nem titkolja, ha bármilyen megbízást kap a jövőben a stúdiótól, úgy elsőként egész biztosan Arnie-t keresi meg Galactus szerepével.

A bivalyerős Arnold Schwarzenegger 10 legnagyszerűbb filmje

Smith a napokban a Fatman Beyond vendége volt, az interjú során pedig válaszolt is néhány rajongói kérdésre, köztük történetesen arra is, beválogatná-e Schwarzeneggert egy MCU projektbe.

“Nagyon szeretném őt látni abban a hatalmas sisakban amint épp bolygókat eszik”

– válaszolta Smith. Sylvester Stallone A galaxis őrzői vol. 2.-ben való szereplése után egészen logikus lépésnek is hangzik Schwarzenegger felbukkanása, noha a két sztár baráti kapcsolatot ápol, a nyolcvanas és a kilencvenes években akcióhősökként igazi vetélytársak voltak.

“Persze miután megkaptuk Stallonét, majd Schwarzeneggert, jöhet Bruce Willis is Ezüst Utazóként, mindez egy igazi triumvirátus lenne”

– tette hozzá Smith. Egyelőre viszont az is kérdéses, hogy Arnie elvállalná-e a szerepet, noha korábban a Batman és Robinban láthattuk őt Mr. Fagyként, amellyel enyhén szólva sem szeret büszkélkedni.

Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone újra közös filmmel jelentkezik

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download