Érdekességek a szülinapos Robert Pattinson-ról

10 dolog, amit tuti, hogy nem tudtál Robert Pattinsonról

11251

Érdekességek a szülinapos Robert Pattinson-ról

Robert Pattinson brit színész, modell, zenész, producer, aki nem mellesleg a napokban ünnepli 35. születésnapját, melynek alkalmából bemutatunk róla néhány érdekességet. Születési nevén, Robert Douglas Thomas Pattinson leginkább Edward Cullen vámpír megformálásáról ismert az Alkonyat című filmekben, melyek Stephenie Meyer azonos című regényei alapján készültek. Az Alkonyat-sorozat előtt a Harry Potter és a Tűz Serlege című filmből volt ismert, mint Cedric Diggory. Nos, lássuk csak miket érdemes tudni a tinik egyik kedvenc színészéről.

Robert Pattinson

1. London Barnes negyedében született. Anyja, Claire egy modellügynökségnek dolgozott, apja, Richard veterán autókat importált az USA-ból. Fiatal korában aktívan sportolt, 3 évesen tanult zongorázni és 5 évesen gitározni.

2. 12 évesen még elég lányos külsővel rendelkezett és sikeres modell volt. Modellkarrierjét azért kellett feladnia, mert elkezdett férfiasan kinézni.

Érdekességek a szülinapos Robert Pattinson-ról

3. 15 évesen csatlakozott a Barnes Theatre Company színtársulathoz. Thornton Wilder Our Town című darabjában látta meg egy ügynök, így indult el filmes karrierje.

4. Első filmes szerepe a német A gyűrű átka című filmben volt, Giselher szerepében. 2004-ben a Hiúság vására című filmben is feltűnt, de jelenetét kivágták, csak a DVD változaton látható.


Article Tags: · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download