Michael B. Jordan lehet a következő Superman

Michael B. Jordan lehet a következő Superman

575

Michael B. Jordan lehet a következő Superman

Azt már tudjuk, hogy a Warner már fejleszti a Superman rebootot, és hogy Henry Cavill végleg a szögre akasztotta a vörös palástot, de arról csak pletykákat lehetett hallani, ki veszi át tőle minden idők legikonikusabb szuperhősének szerepét.

Danny Boyle Michael B. Jordant rendezi a Methuselah, azaz Matuzsálem című filmben

A Warner/DC égisze alatt már javában készült az új Superman reboot forgatókönyve, melyről egyelőre semmi nem szivárgott ki. Azonban az utóbbi hónapokban a külföldi filmes sajtó számtalan cikkben számolt be arról, hogy az új Superman afroamerikai lehet, a főszerepre pedig nem más, mint a Creed és a Fekete Párduc sztárja, Michael B. Jordan a legesélyesebb. A sztár eddig nem szólalt meg az ügy kapcsán, most azonban végre reagált a híresztelésekre.

“Nagyra értékelem, hogy sokan gondoltak rám, de ezen felül nem sokat tudok hozzáfűzni a dologhoz. Persze, nagyon megtisztelő, és tényleg értékelem a támogatást” – mondta.

Ebből a nyilatkozatból úgy hangzik, hogy egyelőre nem kereste meg őt a Warner a szerep kapcsán, de az ilyen korai fázisban lévő projekt kapcsán valószínűleg akkor sem árulhatott volna el többet, ha a háttérben már zajlanának a tárgyalások. Mindenesetre kíváncsian várjuk a további fejleményeket, és amint többet fogunk tudni, egésze biztosan beszámolunk a legfrissebb hírekről.

10 dolog, amit nem gondoltál volna Michael B. Jordanről

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download